JEX

BWB Beleggen werkt samen met een aantal partners, Jex is daar één van en die willen we graag voorstellen.

Stabiele rendementen en groei: Investeer in JEX Technology Group B.V. obligaties

Ben je op zoek naar een slimme investering die niet alleen stabiele rendementen biedt, maar ook groeipotentieel? De obligaties van JEX Technology Group B.V. zijn precies wat je nodig hebt! Deze kans is perfect voor de investeerder die winst wil maken terwijl hij bijdraagt aan de technologische vooruitgang.

Obligatie jex
Het nieuwe hoofdkantoor van Jex in Rotterdam. De Brug, het voormalig pand van Unilever.
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom JEX obligaties jouw beste keuze zijn:

 • Hoge Rentes: Met Obligaties A krijg je 5,5% rente per jaar voor een looptijd van slechts 1 jaar. Kies je voor Obligaties B, dan geniet je zelfs van 6,25% rente per jaar met een looptijd van 2 jaar. Meer rendement voor jouw geld!
 • Veilige Belegging: JEX biedt solide en transparante investeringsmogelijkheden. Je kunt erop vertrouwen dat je geld goed wordt beheerd.
 • Extra Voordeel: Obligaties kunnen worden omgezet in verhandelbare certificaten van aandelen van JEX. Dit biedt je de kans om mee te profiteren van de groei van het bedrijf.

Hoe jouw investering JEX versterkt:

 • Liquiditeitsverbetering: Door openstaande schulden af te lossen en de financiële gezondheid van JEX te versterken.
 • Merkuitbreiding: Investeren in merkbekendheid en marktpositie om nog sterker te worden.
 • Optimalisatie van Faciliteiten: Verbeteren van ons hoofdkantoor in Rotterdam voor een efficiëntere bedrijfsvoering.
 • Financiële Buffer: Creëren van een extra veiligheidsnet voor toekomstige groei en uitdagingen.

Wat zit erin voor jou?

Door te investeren in de obligaties van JEX Technology Group B.V. heb je de kans om aantrekkelijke rendementen te behalen met een relatief lage risicofactor. Bovendien krijg je de mogelijkheid om in de toekomst aandelen te bezitten in een dynamisch en groeiend bedrijf. Dit is een kans om jouw geld voor je te laten werken en te profiteren van de technologische vooruitgang die JEX nastreeft.

Voor meer informatie over hoe je kunt profiteren van deze investeringskans, kan je contact opnemen met ons via het contactformulier op deze pagina. Wij zullen dan vervolgens contact met jou opnemen om de benodigde informatie te sturen.

Investeer in JEX Technology Group B.V. obligaties en zie hoe jouw geld groeit terwijl je bijdraagt aan een innovatieve toekomst. Mis deze kans niet om een slimme en winstgevende belegging te maken!

Maar dat is niet alles...

 

Jex biedt tegenwoordig namelijk meer dan alleen recruitmenttechnologie en - diensten. Ze bieden de mogelijkheid voor beleggers om te investeren in obligaties. Hiermee kan je een vast rendement behalen. Dit is een belangrijke aanvulling op hun dienstenpakket en biedt extra waarde voor investeerders die op zoek zijn naar stabiele en betrouwbare investeringsmogelijkheden.

Wat is JEX?

 

Jex is een bedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in recruitmenttechnologie en -diensten. Ze bieden een platform aan dat zich richt op het verbeteren van het wervingsproces voor zowel werkgevers als werkzoekenden.

 

De belangrijkste activiteiten en diensten die Jex aanbiedt, omvatten:

 • Recruitmentsoftware
 • Talentwerving
 • Consultancydiensten
 • HR-oplossingen
 • Data-gedreven inzichten

Hun missie is om werving efficiënter, effectiever en gebruiksvriendelijker te maken door middel van innovatieve technologie en deskundige diensten.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op

Wil je meer informatie ontvangen of heb je specifieke vragen die je wilt bespreken? Aarzel niet om nu vrijblijvend contact met ons op te nemen! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Wilmer