Over ons

Onze missie is om alle kennis rondom beleggen te vergaren en te organiseren, zodat we de beleggers van morgen kunnen inspireren.

De organisatie

 

Wij zijn drie jonge enthousiaste ondernemers. Ons plan is vernieuwend, doordat wij ‘data driven’ werken. Dit houdt in dat wij keuzes en processen inrichten aan de hand van de data die wij vergaren en verwerken. Naast de data staat ‘de klant’ bij ons centraal. De term 'de klant is koning' is voor ons heilig. Wij proberen zo nauwkeurig mogelijk de behoefte van de klant te detecteren, om vervolgens de behoefte te vervullen. Dit kunnen wij, aangezien we door verschillende tools op dagelijkse basis interactie hebben met onze klant. Een goed voorbeeld hiervan is onze Instagram pagina.

 

Ons doel is de wereld van beleggen toegankelijk maken voor iedereen. En dat doen we vanuit ons kantoor in Dordrecht. We zijn dus met name actief in de regio Zuid-Holland, maar zijn ook regelmatig te vinden buiten deze mooie provincie. Wij van BWB Beleggen zijn er immers van overtuigd dat iedereen die zou willen beleggen, ook daadwerkelijk kan beleggen. Helaas zijn er bij beleggen ook risico’s verbonden en dat maakt sommige mensen angstig, want je kan daadwerkelijk je geld verliezen. Gelukkig zijn fouten maken menselijk, maar dat betekent niet dat je fouten wil maken. Daarom geven wij dagelijks updates over beleggen, delen onze fouten en ervaringen en leggen verschillende tips & tricks over beleggingsmogelijkheden uit.

 

over ons BWB Beleggen
bedrijfsfotos_lottesinke-22 (1)

Joël Blokland

 

Functies: Projectmanager & Backoffice 

 

Mijn naam is Joël Blokland en ik heb een passie voor beleggen. Vier jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de wereld van beleggen en vanaf moment één was ik geïnteresseerd en met name in de wereld van de crypto. De laatste jaren heb ik mij verdiept in de technologie achter crypto en alles daaromheen. Denk dan bijvoorbeeld aan NFT’s, Artificial Intelligence en de Metaverse. Tijdens het investeren in deze nieuwe technologieën stond er één punt centraal, namelijk informatie tekort. Er was te weinig betrouwbare informatie gebundeld voor mij beschikbaar. Dit is mijn voornaamste motivatie geweest om te beginnen met BWB Beleggen.

bedrijfsfotos_lottesinke-6(1) (1)

Sjoerd Wilschut

 

Functies: Marketing en IT

 

Mijn naam is Sjoerd Wilschut en binnen ons team neem ik de marketing en de IT voor mijn rekening. Sinds drie jaar ben ik actief aan het beleggen, maar verdiep mij er al langere tijd in. Ik ben in tegenstelling tot mijn collega’s iets meer van de zekerheid. Daarom probeer ik mijn portfolio gediversifieerd op te bouwen. Ik geloof dat het cruciaal is om te spreiden. In tegenstelling tot veel leeftijdsgenoten kijk ik naast aandelen en crypto ook uit naar edelmetalen zoals goud, zilver en palladium. De reden daarvoor is omdat deze daadwerkelijk een intrinsieke waarde vertegenwoordigen. Ik geloof dat risico’s nemen nodig is, maar dat je altijd een bepaalde zekerheid kan inbouwen.

Wilmer

Wilmer van der Burgh

 

Functies:  Customer success en data analist

 

Mijn naam is Wilmer van der Burgh en ik ben verantwoordelijk voor de marketing en data binnen BWB Beleggen. Ik ben net als Joël vier jaar geleden begonnen met beleggen. Tijdens mijn Bedrijfskunde studie kregen we informatie over de blockchain en vanaf dat moment ben ik mij er steeds meer in gaan verdiepen. Ik ben begonnen met aandelen kopen, maar al snel ging ik over in meerdere beleggingsvormen zoals commodities en ETF’s. Naast de mogelijkheden op de beurs handel ik ook in crypto en edelmetalen. Investeren doe ik niet om miljonair te worden, maar omdat ik het nodig vind om verstandig met geld om te gaan. Kijkend naar de onzekere tijden en de stijgende inflatie acht ik beleggen bijna noodzakelijk. Ik heb mijn weg in de beleggingswereld gevonden en ik help andere graag, om ervoor te zorgen dat de wereld van beleggen voor iedereen toegankelijk is.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op

Wil je meer informatie ontvangen of heb je specifieke vragen die je wilt bespreken? Aarzel niet om nu vrijblijvend contact met ons op te nemen! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Wilmer