Over ons

Ontdek het verhaal achter BWB Beleggen en maak kennis met het team dat gepassioneerd is over beleggen en ondernemen. Bij BWB Beleggen bundelen we onze expertise en ervaring om jou te ondersteunen, maak kennis met het team.

JOËL, SJOERD & WILMER

Drie vrienden die elkaar kennen van de middelbare school, met alle drie interesse in beleggen, ondernemen en de ambitie om een eigen bedrijf te starten. Tijdens hun studie Bedrijfskunde ontstond bij hen het idee van BWB Beleggen: de gouden combinatie van al deze factoren voor drie jongens met een duidelijk plan voor de toekomst.

over ons

TERUG NAAR 2020

De aandelenmarkt die in razend tempo steeg als gevolg van de Corona Crash en de cryptomarkt die op dat moment nog veel harder de lucht in schoot, zag er voor veel mensen verleidelijk interessant uit. Joël, Wilmer en Sjoerd merkten echter dat er veel, of zelfs te veel geld ingelegd werd door mensen om hen heen met weinig kennis en expertise. Het gevolg hiervan? Er werd veel verlies geleden, waardoor er een neergeslagen gevoel ontstond bij beginnende beleggers. De wil om te beleggen was er dus wel, maar veel mensen hadden geen idee hoe.

 

HOE MOET IK NU VERDER? WAAR MOET IK BEGINNEN?

Met deze vragen kwamen familieleden, vrienden en bekenden naar Joël, Sjoerd en Wilmer toe. Aangezien zij tegen die tijd al een aantal jaar bezig waren met beleggen, en dus al enige kennis over de markt opgedaan hadden, konden ze veel mensen verder helpen met beleggen. En aangezien de vrienden in hun jonge jaren al een passie voor ondernemerschap ontwikkelden, besloten zij hun krachten te bundelen. In januari 2022 ontstond BWB Beleggen met het doel om niet alleen bekenden, maar iedereen die struggelde met beleggen te kunnen helpen.

Over ons

BEGINNENDE BELEGGER?

Bij BWB Beleggen helpen we je graag verder door middel van kennis over beleggen en de ervaring die Joël, Sjoerd en Wilmer door de jaren heen opgedaan hebben. Het is dan ook onze missie om alle kennis rondom beleggen te verzamelen en organiseren, zodat we de beleggers van morgen kunnen inspireren. Er zijn eindeloos veel opties, dus ook als je door de geldbomen het bos niet meer ziet, helpen we je graag door de mogelijkheden voor jou als belegger in kaart te brengen.

WIJ HEBBEN ALLE BELEGGINGSFOUTEN AL GEMAAKT, ZODAT JIJ ZE NIET MEER HOEFT TE MAKEN.

faviconBlack

BELEGGEN TOEGANKELIJK MAKEN VOOR IEDEREEN

Dat is de visie van BWB Beleggen waar we naar toe werken door alle informatie die je als belegger nodig hebt, aan het te bieden op twee manieren. Bij BWB Beleggen vinden we persoonlijk contact belangrijk en weten we dat een persoonlijk, op maat gemaakt advies van grote waarde is voor jouw reis met beleggen. Daarom bieden we ondersteuningsgesprekken aan waarin wij concrete informatie geven en direct jouw vragen beantwoorden.

Als tweede kun je zelf aan de slag gaan met beleggen met een van onze vijf abonnementen. Elke belegger is anders en daarom kies jijzelf voor het abonnement dat het beste werkt voor jou. Of je nu kiest voor een basis, brons, zilver, goud óf platinum abonnement: in onze premium omgeving vind je alle benodigde informatie over beleggen!

Vanuit ons kantoor in Dordrecht investeren we in de mooie regio Zuid-Holland, maar verleggen we continu onze grenzen om iedereen te kunnen helpen met beleggen.

BETROUWBAAR, EENVOUDIG & RELEVANT

BWBBeleggen_LotteSinke-49

JOËL

EIGENAAR/PROJECTMANAGEMENT

 

Geen cursussen voor honderden euro’s, maar relevante informatie voor jou, dat is waar ik mij als relatiebeheerder mee bezighoud! Op basis van face-to-face contact met klanten maak ik inhoudelijke analyses en rapportages, waarmee je zelf aan de slag kunt gaan met beleggen.

 

Door mijn jarenlange ervaring met beleggen in crypto en edelmetalen, kan ik je goed helpen om jouw weg hierin te vinden!

 

 

joël
sjoerd

SJOERD

EIGENAAR/IT

 

Met mijn technische expertise en creativiteit zorg ik ervoor dat jij alle informatie die je als (beginnende) belegger nodig hebt, kunt vinden op ons platform. Het is dan ook mijn taak om ervoor te zorgen dat de content op onze socials altijd up-to-date en relevant is.

 

Aangezien beleggen in crypto een uitdaging kan zijn, help ik je ook graag om te groeien op dit vlak!

 

 

 

 

 

WILMER

EIGENAAR/SALES

 

Als enthousiaste en ervaren belegger is het mijn doel om beleggen toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Van interacties met klanten tot marketing en sales, in mijn functie ben ik continu aan het schakelen.

 

Van jongs af aan ben ik al bezig met beleggen in aandelen, dus kan ik je als de beste helpen om gouden stappen te zetten in de wereld van beleggen!

 

 

 

wilmer
Over ons

DANIQUE

MARKETING/COMMUNICATIE

 

De wereld van beleggen combineren met de wereld van communicatie: dat is wat mijn functie het beste omschrijft. Om ervoor te zorgen dat onze informatie over beleggen doeltreffend is, houd ik mij bezig met het schrijven en optimaliseren van teksten.

 

Ik ga voor het gouden plaatje, dus voor de algemene uitstraling van onze website en socials kun je rekenen op mij!

 

 

 

KOEN

MARKETING

 

Mijn creativiteit en kennis van beleggen vormen de gouden combinatie voor het bedenken en ontwerpen van content voor onze socials. Als marketeer schrijf ik ook waardevolle artikelen over beleggen en onderhoud ik de kennisbank op onze website.

 

Voor uitgelichte beleggingsproducten en analyses van aandelen, in onze premium omgeving, kun je terecht bij mij!

 

 

 

koen