Partners

Wij willen jou zo goed mogelijk voorbereiden om zelf je weg te vinden in de beleggingswereld. Op deze pagina staan onze partners en hun platformen die volgens ons de beste papieren hebben voor het aanbieden van aandelen, crypto of edelmetalen.

Finst_logo_black text

Finst

 

Bij Finst geniet je van lage tarieven, met een vast tarief van slechts 0,15% per transactie. Bovendien zijn opnames en stortingen gratis, en brengen ze geen kosten in rekening voor bewaring of inactiviteit. Er is geen minimum transactiebedrag vereist. Daarnaast streven ze naar volledige transparantie, zodat je altijd op de hoogte bent van hun tarieven, kosten, diensten en veiligheidsmaatregelen. Voor jouw bescherming bieden ze standaard 2-factor authenticatie, en je digitale activa worden gescheiden gehouden van hun bedrijf. Daarnaast hebben ze een state-of-the-art kluis voor cryptovaluta, waardoor je investeringen veilig zijn opgeborgen.

 

Wil je ook gaan starten met beleggen? Maak via de knop hieronder gratis een account aan:

Vastgoedrekening

 

De Vastgoedrekening is een ideale optie voor iedereen die spaargeld heeft en er een rendement op wil ontvangen. Of je nu een leuk bedrag op je spaarrekening hebt staan, maandelijks een bedrag wilt opzijzetten, als ZZP'er een buffer of aanvullend pensioen wilt opbouwen, of je kinderen financieel iets wilt meegeven, de Vastgoedrekening biedt flexibiliteit en groeimogelijkheden. Met een minimale rente van 4% over je saldo kun je je geld laten groeien en profiteren van een opbrengst die met de tijd toeneemt. Bovendien kun je op elk moment over je geld beschikken wanneer je het nodig hebt. Met de Vastgoedrekening heb je de controle over je spaargeld en de mogelijkheid om het te laten groeien zonder lange termijn verplichtingen.

 

Wil je ook gaan starten met beleggen in vastgoed? Maak via de knop hieronder gratis een account aan:

4 2

Scalable Capital

 

Bij Scalable Capital kan je beleggen in meer dan 7.000 aandelen uit de belangrijkste indices ter wereld en investeer commissie-vrij in een beleggingsplan vanaf een bedrag van €1. Daarnaast is er keuze uit 1.800+ ETF's aangeboden door gerenommeerde aanbieders. Creëer een commissie-vrij ETF beleggingsplan vanaf een bedrag van €1. Ook is er keuze uit 2.000 fondsen. Altijd zonder initiële kosten. Ook hiervoor geldt de mogelijkheid tot het samenstellen van een commissie-vrij beleggingsplan vanaf een bedrag van €1.

 

Wil je ook gaan starten met beleggen? Maak via de knop hieronder gratis een account aan:

logo1

GoldRepublic

 

GoldRepublic is een platform waar je edelmetalen kunt kopen, verkopen en opslaan. Edelmetalen zijn zeldzaam. Zelfs zo zeldzaam dat al het goud dat ooit gemijnd is in twee zwembaden van olympisch formaat zou passen. Dat is de belangrijkste reden dat edelmetalen zoals goud en zilver al duizenden jaren als geld en waardeopslag worden gebruikt. Zij zijn uitermate geschikt hiervoor, omdat zij behalve schaars ook duurzaam zijn.

 

GoldRepublic garandeerd het volgende:

  • Beleg in fysiek edelmetaal met 100% juridisch eigendom zonder de ongemakken;
  • Eenvoudig 24/7 edelmetaal kopen;
  • Beheer uw portefeuille online;
  • Op ieder moment kunt u uw edelmetaal verkopen en uw geld opnemen.

 

bitvavo-logotype-black

Bitvavo

 

Voor de beginnende belegger een uitstekende keuze om mee te beginnen. Deze broker maakt het handelen met cryptocurrencies namelijk niet onnodig moeilijk. Daarnaast is deze broker ook nog eens een van de goedkoopste brokers van Nederland. Handelskosten zijn namelijk maximaal 0,25% per transactie. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan is er altijd een Nederlandse klantenservice die je snel te woord kan staan. Voor de meer ervaren traders is er ook een geavanceerde interface.

 

Wil jij ook via bitvavo starten met beleggen? Maak via de knop hieronder een een gratis account aan!

 

bybit2

Bybit

 

ByBit is een van de top 3 Bitcoin Futures exchanges wereldwijd op basis van het dagelijks verhandelde volume. ByBit ondersteunt eurostortingen met iDEAL en Bancontact en opnames via bankoverschrijving. ByBit focust zich vooral op ervaren handelaren, als handelaar kan je namelijk handelen met langdurende contracten met een hefboomwerking tot 100x.

 

Wil je actief aan de slag om te gaan traden? Maak dan via de knop hieronder een account aan bij Bybit:

 

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op

Wil je meer informatie ontvangen of heb je specifieke vragen die je wilt bespreken? Aarzel niet om nu vrijblijvend contact met ons op te nemen! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Wilmer