Partners

Wij willen jou zo goed mogelijk voorbereiden om zelf je weg te vinden in de beleggingswereld. Op deze pagina staan onze partners, platvormen die volgens ons de beste papieren hebben voor het aanbieden van aandelen, crypto of edelmetalen.

bitvavo-logotype-black

Bitvavo

 

Voor de beginnende belegger een uitstekende keuze om mee te beginnen. Deze broker maakt het handelen met cryptocurrencies namelijk niet onnodig moeilijk. Daarnaast is deze broker ook nog eens de goedkoopste broker van Nederland. Handelskosten zijn namelijk maximaal 0,25% per transactie. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan is er altijd een Nederlandse klantenservice die je snel te woord kan staan. Voor de meer ervaren traders is er ook een geavanceerde interface. Wil jij ook  via bitvavo starten met beleggen? Maak via de knop hieronder een een gratis account aan!

logo1

GoldRepublic

 

GoldRepublic is een platform waar je edelmetalen kunt kopen, verkopen en opslaan. Edelmetalen zijn zeldzaam. Zelfs zo zeldzaam dat al het goud dat ooit gemijnd is in twee zwembaden van olympisch formaat zou passen. Dat is de belangrijkste reden dat edelmetalen zoals goud en zilver al duizenden jaren als geld en waardeopslag worden gebruikt. Zij zijn uitermate geschikt hiervoor, omdat zij behalve schaars ook duurzaam zijn.

 

GoldRepublic garandeerd het volgende:

  • Beleg in fysiek edelmetaal met 100% juridisch eigendom zonder de ongemakken;
  • Eenvoudig 24/7 edelmetaal kopen;
  • Beheer uw portefeuille online;
  • Op ieder moment kunt u uw edelmetaal verkopen en uw geld opnemen.
bcnl_startups_bitcoinmeester(1)

Bitcoin Meester

 

Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf. Je weet met wie je zaken doet en ze hebben een Nederlandstalige helpdesk die je per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

 

In je account kunt je gemakkelijk crypto kopen. Je digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in je account, zonder vertraging. Wilt je je digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op je bankrekening? Bitcoin Meester betalen dezelfde dag uit!

bybit2

Bybit

 

ByBit is een van de top 3 Bitcoin Futures exchanges wereldwijd op basis van het dagelijks verhandelde volume. ByBit ondersteunt eurostortingen met iDEAL en Bancontact en opnames via bankoverschrijving. ByBit focust zich vooral op ervaren handelaren, als handelaar kan je namelijk handelen met langdurende contracten met een hefboomwerking tot 100x.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie. Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

whatsappimage2022-02-17at12.23.53(1)