Partners

BWB Beleggen werkt samen met een aantal partners, die we graag aan je voorstellen. Zo helpen we jou om de beleggingswereld in te stappen. We zijn ervan overtuigd dat onze partners de beste eigenschappen hebben voor het aanbieden van aandelen, crypto of edelmetalen. Op deze pagina geven we je een introductie van al onze partners en hun platformen.

4 2

Scalable Capital

 

Bij Scalable Capital kan je beleggen in meer dan 7.000 aandelen uit de belangrijkste indices ter wereld en investeer commissie-vrij in een beleggingsplan vanaf een bedrag van €1. Daarnaast is er keuze uit 1.800+ ETF's aangeboden door gerenommeerde aanbieders. Creëer een commissie-vrij ETF beleggingsplan vanaf een bedrag van €1. Ook is er keuze uit 2.000 fondsen. Altijd zonder initiële kosten. Ook hiervoor geldt de mogelijkheid tot het samenstellen van een commissie-vrij beleggingsplan vanaf een bedrag van €1.

 

Wil je ook gaan starten met beleggen? Maak via de knop hieronder gratis een account aan:

bitvavo-logotype-black

Bitvavo

 

Voor de beginnende belegger een uitstekende keuze om mee te beginnen. Deze broker maakt het handelen met cryptocurrencies namelijk niet onnodig moeilijk. Daarnaast is deze broker ook nog eens een van de goedkoopste brokers van Nederland. Handelskosten zijn namelijk maximaal 0,25% per transactie. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan is er altijd een Nederlandse klantenservice die je snel te woord kan staan. Voor de meer ervaren traders is er ook een geavanceerde interface.

 

Wil jij ook via bitvavo starten met beleggen? Maak via de knop hieronder een een gratis account aan!

 

logo1

GoldRepublic

 

GoldRepublic is een platform waar je edelmetalen kunt kopen, verkopen en opslaan. Edelmetalen zijn zeldzaam. Zelfs zo zeldzaam dat al het goud dat ooit gemijnd is in twee zwembaden van olympisch formaat zou passen. Dat is de belangrijkste reden dat edelmetalen zoals goud en zilver al duizenden jaren als geld en waardeopslag worden gebruikt. Zij zijn uitermate geschikt hiervoor, omdat zij behalve schaars ook duurzaam zijn.

 

GoldRepublic garandeerd het volgende:

  • Beleg in fysiek edelmetaal met 100% juridisch eigendom zonder de ongemakken;
  • Eenvoudig 24/7 edelmetaal kopen;
  • Beheer uw portefeuille online;
  • Op ieder moment kunt u uw edelmetaal verkopen en uw geld opnemen.

 

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op

Wil je meer informatie ontvangen of heb je specifieke vragen die je wilt bespreken? Aarzel niet om nu vrijblijvend contact met ons op te nemen! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Wilmer