Samenwerkingen

Wil jij de samenwerking met ons aangaan? Dat kan! Op deze pagina geven we je een inkijkje in onze samenwerkingen, die uiteenlopen van beurzen tot scholen. Echter zijn we bij BWB Beleggen flexibel en staan we open voor nieuwe ideeën en suggesties. Heb je een interessant business voorstel? Ook daar worden we bij BWB Beleggen enthousiast van!

Scholen

 

Om jonge beleggers te helpen hun weg te vinden in de beleggingswereld, geven wij regelmatig gastlessen en workshops over economie, beleggen en ondernemen. Dit doen we op het voortgezet onderwijs, mbo en hbo. We vinden het namelijk belangrijk dat de beleggers van de toekomst meer leren over de mogelijkheden, maar ook zeker over de risico’s van beleggen. Als het gaat om samenwerkingen zijn we erg flexibel, en staan we open voor andere ideeën en suggesties.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

6ff6d2f0-8ed0-424c-a0e5-47186670886a
78

Beurzen & events

 

Het delen van onze kennis en ervaring omtrent beleggen, is waar wij enthousiast van worden. Door onze ervaring weten wij welke fouten snel gemaakt kunnen worden, en hoe deze voorkomen kunnen worden. We gaan dan ook graag de samenwerking aan met beurzen en events, die in het teken staan van beleggen of de financiële sector in het algemeen. Naast ons eigen platform, vinden we dit namelijk de ideale plek om onze kennis te delen en geïnteresseerden wegwijs te maken in de wereld van beleggen.

 

Onder een samenwerking verstaan wij het begrijpen van elkaars waarden en doelen. Op deze manier kunnen we elkaar echt verder helpen!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Adverteren

 

Wil je gebruikmaken van onze website en socials, om zo het juiste publiek voor jouw eigen organisatie te bereiken? Bij BWB Beleggen staan we open voor samenwerkingen als deze, in de vorm van advertentiemogelijkheden. Als het gaat om adverteren, zijn we erg flexibel en staan we open voor leuke initiatieven en acties.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

1198x278px

Bekend van

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op

Wil je meer informatie ontvangen of heb je specifieke vragen die je wilt bespreken? Aarzel niet om nu vrijblijvend contact met ons op te nemen! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Wilmer