Samenwerkingen

Bij BWB Beleggen staan we open voor samenwerkingen! Van beurzen tot scholen, het kan allemaal bij BWB Beleggen! Heb je een interessant business voorstel? Dat kan uiteraard ook, we zijn flexibel en staan open voor suggesties. Lees in de onderstaande pagina wat wij sowieso voor jou kunnen betekenen!

Scholen

 

Bij BWB Beleggen staan wij open voor samenwerkingen met scholen op het voortgezet onderwijs, MBO-niveau en HBO-niveau. We vinden het namelijk belangrijk dat de beleggers van de toekomst meer te weten komen over de mogelijkheden rondom beleggen. Dit doen we bijvoorbeeld door het geven van gastlessen of workshops. Wij zijn flexibel in de samenwerking en staan open voor suggesties.

 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

6ff6d2f0-8ed0-424c-a0e5-47186670886a
78

Beurzen & events

 

Bij BWB Beleggen gaan we graag mooie uitdagingen aan. Het delen van onze visie over de wereld van beleggen is daar een van. Wij kijken graag uit naar events inherent aan beleggen of de financiële sector. Het delen van onze visie en mensen wegwijs te maken tijdens beleggen, maakt ons enthousiast.

 

Onder een samenwerking verstaan wij het begrijpen van elkaars doelen, waarden en idealen. Op deze manier kunnen we elkaar verder helpen!

 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Adverteren

 

Bij BWB Beleggen staan we open voor diverse samenwerkingen, ook om te adverteren. Via onze socials of onze website kunnen wij het publiek, wat jij als organisatie nodig hebt, bereiken. We zijn flexibel en staan open voor mooie initiatieven/ acties.

 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

1198x278px

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie. Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

whatsappimage2022-02-17at12.23.53(1)