De grootste airdrop, van zkSync in 2023

Heb je de airdrop van Arbitrum gemist? Geen probleem, 2023 heeft nog volop kansen. Eén van de meest vooraanstaande crypto projecten die mogelijk een airdrop gaat uitgeven is zkSync.

Een airdrop is een methode voor crypto startups om hun naamsbekendheid te vergroten en daardoor meer gebruikers en adoptie te genereren. Dit wordt gedaan door het gratis distribueren van tokens naar wallets van ‘’early adopter’’ gebruikers.

 

zkSync is een layer-2 oplossing voor Ethereum, die snelle en goedkope transacties faciliteren en geen concessies doet op het gebied van dataveiligheid. Het blockchain netwerk is gebaseerd op zero-knowlegde proofs technologie. Een methode die het mogelijk maakt om informatie te valideren zonder desbetreffende informatie vrij te geven.

 

Het crypto project heeft in totaal ruim $458 miljoen opgehaald bij vooraanstaande institutionele beleggers. Dit is meestal een goede indicator voor kwalitatieve projecten die veel potentie hebben qua adoptie maar ook rendement.

 

 

Airdrop van zksSync

 

Vooropgesteld, het is momenteel nog niet bevestigd dat zkSync een eigen token krijgt en dat deze gedistribueerd worden middels een airdrop. Dit is dus enkel gebaseerd op speculatie. Maar Matter Labs CEO Alex Glukhovsky laat doorschemeren dat een token van zkSync wellicht binnen een jaar komt.

 

 

Maar mocht de airdrop van zkSync toch live gaan dan zijn er een aantal manieren om je kansen te vergroten om tokens te ontvangen:

 

Airdrops is een hele mooie manier om kennis te maken met crypto projecten. Bovendien kan je met een relatief lage investering een mooie portfolio aan tokens opbouwen. Wat je enkel nodig hebt is wat $ETH, een web3 wallet zoals Metamask en veel geduld en motivatie om allerlei activiteiten consistent uit te voeren.

 

Meer weten?

 

Wil je meer leren over blockchain en mogelijk andere interessante crypto projecten met veel potentie? Volg Shariff dan op TikTok of Instagram.

 

Vond je dit een interessant onderwerp? Laat het ons weten door je in te schrijven op onze nieuwsbrief en hou onze socials in de gaten. Wil je een beleggingsplan maken, maar je komt er niet helemaal uit? Geen probleem, BWB Beleggen staat voor je klaar en we helpen je graag.

 

Let op: beleggen brengt risico's met zich mee, je kan je inleg verliezen   

Lees meer over: