Is rente over je geld weer terug in 2023?

Rente over je geld, het lijkt al jaren geleden en voor veel mensen is het dan ook verleden tijd. Toch komt de rente weer terug. Er is namelijk een plek waar je 2,3% rente over je geld ontvangt tot €100.000.

Waar kan ik rente over mijn geld ontvangen?

De 2,3% rente waar we in de inleiding over spraken is te verkrijgen bij Scalable Capital. Dit is een online broker waar je beleggingsproducten kunt kopen. Scalable Capital biedt aandelen, etf’s, spaarplannen, fondsen en crypto’s aan. Per 1 februari 2023 is daar dus ook 2,3% rente bij gekomen.

Hoe ontvang ik 2,3% rente?

Vanaf 1 februari 2023 ontvang je 2,3% rente over je geld tot €100.000 wat op je account staat. Dit geld staat dus op je rekening en dat zit niet in één van de beleggingsproducten. Het werkt hetzelfde als bij een bank. Je zet je geld op de rekening en je ontvangt daar jaarlijks rente over.

Om gebruik te maken van deze rente heb je de Scalable PRIME+ Broker nodig. Dit is een abonnement van €4,99 per maand. Naast de 2,3% rente, komen er ook de volgende voordelen bij kijken:

  • Handelen zonder orderkosten
  • Keuze uit meer dan 7.000 aandelen en meer dan 1800 ETF’s
  • Alle spaarplannen zijn commissievrij
  • Onbeperkte prijsalerts
  • Onbeperkt aantal portfoliogroepen

Klik hier om nog meer voordelen te bekijken!

Is dit een interessante deal?

Door de lage kosten van het abonnement voor €4,99 per maand is het al interessant vanaf €2.650 per jaar. Daarnaast kan je uiteraard meer geld op de rekening zetten, waardoor je rendement toeneemt. Het is met name voordelig om het abonnement aan te schaffen op het moment dat je naast rente ook wilt beleggen in één van de beleggingsproducten. Naast het feit dat je dan enorm bespaart op de handelskosten, creëer je ook nog eens overzicht door al je beleggingen op een en dezelfde plek te bewaren.

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Bekijk de voorwaarden op scalable.capital/rente

Klik hier om te starten!

Voor vragen kan je contact met ons opnemen

Lees meer over: ,