Vastgoedrekening: 1 van de beste opties om eenvoudig te investeren in vastgoed

Investeren in onroerend goed is altijd al een aantrekkelijke optie geweest voor mensen die hun geld willen laten groeien. Voor de beginnende beleggers kan beleggen erg complex zijn, zeker voor degenen die net starten in deze markt. Gelukkig kan je op een eenvoudige en toegankelijke manier profiteren van de voordelen van vastgoedinvesteringen. Namelijk bij de…

Investeren in onroerend goed is altijd al een aantrekkelijke optie geweest voor mensen die hun geld willen laten groeien. Voor de beginnende beleggers kan beleggen erg complex zijn, zeker voor degenen die net starten in deze markt. Gelukkig kan je op een eenvoudige en toegankelijke manier profiteren van de voordelen van vastgoedinvesteringen.
Namelijk bij de Vastgoedrekening.

 

Even voorstellen…

Pieter van Herk, met zijn uitgebreide financiële en vastgoed ervaring, en Robin Jahshan, met zijn expertise in marketing en sales, hebben samen de Vastgoedrekening opgericht. Ze waren vastbesloten om een oplossing te bieden voor spaarders die op zoek waren naar rendement op hun geld, aangezien gewone spaarrekeningen geen tot weinig rente meer opleveren. Door spaargelden te bundelen en te beleggen in vastgoedfondsen, willen ze spaarders de mogelijkheid geven om ook van een aantrekkelijk rendement te profiteren.

 

488fef63-15f7-4149-bdc8-cac3edeb4fc7
eba8937c-cb81-4610-942a-ab16a718b13d

Voor wie is de Vastgoedrekening bedoeld?

Nou, eigenlijk voor iedereen die spaargeld heeft en daar een aantrekkelijke rente over wil ontvangen. “De Vastgoedrekening is interessant voor iedereen die een spaarsaldo heeft en dit voor langere tijd apart heeft staan. Dat kan je appeltje voor de dorst zijn of als je spaart met een specifiek spaardoel, bijvoorbeeld voor de studie van je kinderen of een wereldreis”, aldus medeoprichter Robin. “Het is ook interessant voor zzp’ers die sparen voor een pensioen of een buffer willen hebben voor slechte tijden. Maar uiteindelijk kan iedereen meedoen”. Een groot voordeel is dat je altijd snel weer over je geld kan beschikken als dat nodig is.

 

Waarom zou je kiezen voor de Vastgoedrekening?

Allereerst biedt dit bedrijf een aantrekkelijke rente van 4% op je geld. Of je nu spaargeld hebt dat je wilt laten groeien of maandelijks een bedrag opzij wilt zetten, het bedrijf maakt het mogelijk om de stap te zetten van sparen naar beleggen in onroerend goed.

 

Een ander voordeel is het gemak waarmee je kunt in- en uitstappen. Op elk gewenst moment kun je weer over je geld beschikken. Dit geeft je de flexibiliteit om je investeringen aan te passen aan je financiële behoeften.

 

Hoe werkt het precies?

Het principe is niet zo heel moeilijk. Ze bieden je de mogelijkheid om obligaties aan te schaffen, waarmee je een rente van 4% krijgt op je geld. Deze obligaties worden belegd in fondsen die een aantrekkelijk rendement opleveren. Maandelijks ontvang je de rentebetaling.

 

Elke obligatie kost €250,- en dit bedrijf laat transparant zien hoe dit geld wordt belegd. De fondsen waarin ze investeren, worden vermeld op het platform van hun samenwerkingspartner Bondex. Bondex is een Nederlands bedrijf dat onderdeel is van Nxchange, ook een Nederlands bedrijf. Ze hechten veel waarde aan veiligheid en ze slaan al hun gegevens op Nederlandse servers op.

 

Wat doen ze eigenlijk met het geld van de obligaties?

Dit investeren ze in onroerend goed, maar niet op de traditionele manier door middel van het kopen van panden. In plaats daarvan beleggen ze in participaties van niet-beursgenoteerde onroerend goed fondsen. Als individu is het bedrag om deel te nemen in zo’n fonds behoorlijk, maar doordat het bedrijf de spaargelden bundelt, is het bijna voor iedereen mogelijk om te beleggen in onroerend goed.

Het bedrijf is een collectief waar alle deelnemers van profiteren. Uiteraard zijn er ook risico's verbonden aan beleggen in onroerend goed, dus het is belangrijk om het onderdeel Risico’s op de website goed van tevoren door te nemen.

 

Meer weten?

Neem snel een kijkje op www.vastgoedrekening.nl en ontdek hoe je gemakkelijk kunt investeren.

 

Voor meer informatie over alle Nederlandse niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen kun je terecht op www.vastgoedfondsenscan.nl.

Vond je dit een interessant onderwerp?

Wil je meer weten over andere aandelen, of ben je in het algemeen benieuwd naar meer technische specificaties over aandelen? Neem dan een kijkje op onze product pagina, want in onze premium omgeving vind je nog meer uitgebreide analyses over aandelen.

Lees meer over: