Waarom beleggen bij Scalable Capital in 2023?

Beleggen is een slimme manier om je geld te laten groeien en een solide financiële toekomst op te bouwen. Er zijn echter zoveel opties en mogelijkheden als het gaat om beleggen dat het moeilijk kan zijn om te weten waar te beginnen en wat de beste keuze is. Een van de opties die de aandacht verdient, is Scalable Capital.

Scalable Capital is een digitaal vermogensbeheerbedrijf dat in 2014 in Duitsland werd opgericht. Het bedrijf heeft als doel om beleggen toegankelijk te maken voor een bredere groep mensen en om beleggen eenvoudig en transparant te maken. Hieronder zijn een aantal redenen waarom beleggen bij Scalable Capital een goede keuze is.

1. Diversificeren in één omgeving

Een van de belangrijkste aspecten van beleggen is het diversifiëren van je portefeuille. Door te investeren in verschillende activa en sectoren, verminder je het risico en verhoog je de kans op positieve rendementen. Wanneer je belegt in verschillende beleggingsproducten zoals aandelen, ETF’s, Fondsen maar ook crypto, is het fijn dat je op één plek kunt doen. Zo houdt overzicht en hoef je jouw vermogen niet verspreiden over verschillende brokers wanneer je dit niet wilt. Scalable biedt deze mogelijkheid zo kan je investeren in 7.000 aandelen, 2.000 fondsen en 2.000 ETF’s.

2. Lage kosten van Scalable Capital

Een van de grootste voordelen van Scalable Capital is de lage kostenstructuur. Traditioneel vermogensbeheer brengt hoge kosten met zich mee, waardoor het voor veel mensen onbereikbaar is. Bij Scalable Capital heb je daarom drie goede opties:

Hierdoor is Scalable veel goedkoper dan traditioneel vermogensbeheer en biedt het platform een betaalbare manier om te beleggen.

3. Transparantie

Scalable Capital gelooft in transparantie en zorgt ervoor dat beleggers altijd inzicht hebben in hun portefeuille en de prestaties ervan. Je kunt de prestaties van je portefeuille op elk moment inzien via de app of de website van Scalable Capital. Bovendien worden alle kosten en vergoedingen duidelijk vermeld, zodat je altijd weet wat je betaalt.

4. Professioneel en ervaren team

Het team van Scalable Capital bestaat uit professionals met ervaring in de financiële sector. Het team heeft ervaring bij grote financiële instellingen zoals Goldman Sachs, JP Morgan en BlackRock. Dit betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardig vermogensbeheer en dat je portefeuille in goede handen is.

5. Gebruiksvriendelijk platform

Scalable Capital heeft een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld waarmee beleggers gemakkelijk en snel kunnen beleggen. Het platform is beschikbaar via de app en de website van Scalable Capital. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken en dit kan gemakkelijk via desktop, app, zowel iOS als Android.

6. Rente over je tegoed

Rente over je tegoed? Rente krijg je toch alleen bij de bank? Dit zou je wellicht kunnen denken, maar sinds 1 februari dit jaar ontvang je 2,3% rente over je tegoed tot wel €100.000 wanneer je kiest voor de Prime+ Broker (zie punt 2). Binnen dit pakket wordt rente uitbetaald per kwartaal en je kunt op elk moment geld storten en opnemen.

Bekijk voor de voorwaarden op scalable.capital/rente

 

Let op: er zijn risico’s verbonden aan beleggen, je kan je inleg verliezen.

Klik hier om te starten

Meer weten?

Vond je dit een interessant onderwerp? Laat het ons weten door je in te schrijven op onze nieuwsbrief en hou onze socials in de gaten. Wil je een beleggingsplan maken, maar je komt er niet helemaal uit? Geen probleem, BWB Beleggen staat voor je klaar en we helpen je graag.

 

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.

Lees meer over: